Cautare

17082 de rezultate pentru "capusu mare" (5.23 secunde)
Atunci a fost inceputul unui proces care a durat mai bine de un deceniu, in mare parte, din cauza reticentelor chiar celui care l-a inceput. ... Hiperinflatiei de 170,2% din 1991 i s-a adaugat una si mai mare, de 210,4%, in 1992.
Prin urmare, vedem un interes mult mai mare al furnizorilor de a evalua posibilitatea investirii in Romania, pentru ca volumele de productie vor fi mult mai mari.
Avem, deja, doi nepoti-Matei si Mihnea-care imi spun Tata Mare... ... Acolo urmase Gimnaziul indusrial, pe timpul razboiului, fratele meu cel mare. ... Cat a fost de mare acea zi de incepere a scolii, am plans. Cat ma vedeti astazi de mare si cu parul alb, alb.
Sunt 10 accize, este taxa pe titeiul produs intern, este taxa pe constructii speciale, taxa hoteliera, taxa extrajudiciara de timbru, acestea sunt aproximativ cele 19 si toate acestea nu au un impact deloc mare in ceea ce priveste bugetul pentru 2016, dar si pentru anii urmatori.
Consultantii SEO propun adesea SEO ca un serviciu singular, facand parte dintr-o campanie mai mare de marketing.
Ce este poezia Poezia este o fiinta Cu foarte mare trebuinta O dragoste foarte mare Cu la fel de mare cautare Poezia este un drog Din cornul unui inorog Si mai ales o stare Cu atat de mare alinare Poezia este izbavire Cu atat de buna irosire Poezia este transa Sinapsa cu sinapsa E marturisire Pana la spovedire Poezia este gand E bun ramas E pe curand Si mai ales o fiinta Cu foarte mare trebuinta.
Bush (Sam Rockwell), stiind ca va exercita un mare control. ... Geneza unui mare film Ca multi american, McKay nu stia mare lucru despre aparent eluzivul Dick Cheney, care a fost un fel de co presedinte virtual pentru George W.
Dar cine putea sa mangaie o jale mare ca aceea care venise pe nesimtite, aducand moartea cea neasteptata a femeii si a fiului sau? ... Graind acestea a ridicat glasul si a plins cu jale mare.
Sub toga catorva profeti din tara asta se ascund frauda si manipularea cea mare. Romania nu este o tara libera atata timp cat presa, in cea mai mare parte, este dirijata. ... Cum au fost sustinuti cei cativa preoti si monahi care s-au opus cu mare curaj faradelegilor?
El adauga ca un mare mister planeaza si asupra lipsei "bang-ului sonic", a undei de soc, care ar fi trebuit, sa se auda si sa se simta, dupa legile fizicii noastre, la presupusa viteza "hipersonica" a OZN-urilor.
Sami Este cel mai mare port din Kefalonia. ... E mare, avand 95 m lungine si 45 m latime, dar nu este deschisa toata vizitarii.Un bilet costa 6 euro, sau atat era in 2008.
in schimb, i se promisese un mare sprijin pentru finante care nu s-a materializat niciodata pe de-a intregul. ... Nu fusesera intregi decat pe vremea lui Alexandru cel Mare;
Incepand din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., in care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre.
Englezii au aruncat in mare un cadavru luat de la morga, pe care l-au imbracat in uniforma de ofiter britanic, cu o servieta cu documente false din care sa reiasa ca Aliatii urmau sa invadeze Grecia si Sardinia si ca nu au planuri privind Sicilia.
- Domnule doctor, este de mare actualitate subiectul infectii nosocomiale. ... Cel mai mare procent al infectiilor a fost inregistrat in Clinica ATI - 2,8%. ... Specialitatile cu cel mai mare deficit de medici sunt ATI, neonatologie si medicina de urgenta.
Un numar de cercetatori de mare tenacitate, intre care Stanton Friedmann, Bob Pratt, Kevin Randle si altii au gasit, in timp, trei sute de martori la incident, dintre care peste cincizeci de prima mana.
La doar o ora distanta de Chengdu, capitala provinciei, se inalta Emei Shan, cel mai cunoscut si cel mai mare dintre cei patru munti sacri ai budismului din China, ridicandu-se la 3099 de metri, locuit inca de acum 5000 de ani si gazduind 76 de manastiri.
Semn mare, pe cer Propun, cu acest prilej, ca un numar de articole care vor fi publicate pe aceasta pagina, sa contina selectii si rezumate ale cazurilor din cartea mentionata, cu scopul de a oferi cititorilor o imagine de ansamblu asupra fenomenului OZN din tara noastra.
domnul care ne invata la televizor sa facem sarmale este un mare gastronom ca si cum un mestesug (tehne) oarecare, chiar dus la perfectiune, e prea putin lucru; ... Orice mobilitate orizontala este acceptata cu o mai mare usurinta decat mobilitatea verticala.
Elementul distinctiv il reprezenta capul relativ mare, cu bot caracteristic, de tip canin. ... Mai putem observa ca, distanta fiind mai mare de 170 de metri, cazul nu poate fi considerat - in sens strict - o intalnire de gradul III.
google-analytics.com